Skip to main content

Beheerdersdag vrijdag 29 september 2023

01 september 2023

Op vrijdag 29 september organiseren de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners, de 15e editie van de Beheerdersdag. Dé ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap, met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. Ook dit jaar weer op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Informatie

Doelgroep Iedereen die werkt in het bos

Programma  

De voorbereidingen zijn in volle gang om een actueel en boeiend programma samen te stellen voor deze jubileumeditie. Vanaf half juni start de kaartverkoop (en kun je een kraampje op de infomarkt reserveren), hou de website www.beheerdersdag.nl in de gaten of meld je via deze website aan voor de nieuwsbrief.

Het volledige programma volgt de komende weken en is te vinden op www.beheerdersdag.nl.  

Datum vrijdag 29 september 2023
Locatie Landgoed Heerlijkheid Mariënwaard (Beesd)
Aanmelden Via: www.beheerdersdag.nl

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Stichting Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.