Skip to main content

Gera op den Kelder | adviseur

28 september 2022
 T  +31 317 46 65 54
 E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 in  nl.linkedin.com/in/geraopdenkelder

Bekijk: haar projecten en publicaties

Gera deed tijdens haar stage bij Probos, in samenwerking met Stichting Ark, onderzoek naar spontane bosontwikkeling. Haar inzet en de samenwerking resulteerde in een mooie beoordeling van haar stage en we vroegen haar of ze niet bij ons wilde blijven werken. Dat leek haar wel wat! Ze zet zich bij Probos in op de werkvelden toekomstbestendig bosbeheer en meer bos en bomen, en werkt daarnaast o.a. aan projecten op het gebied van koolstof, zoals het berekenen van de koolstofvastlegging in bomen en bos en koolstofcertificaten. Wat het onderwerp ook is, ze gaat er mee aan de slag en zet zich er volledig voor in.

Haar favoriete boom of bos? "De treurwilg. Anders dan de naam suggereert, vind ik de boom niet iets treurigs maar juist iets majestueus hebben met haar omvang en hangende takken. Voor mij gaat er een bepaalde sereniteit vanuit."

Gera is van jongs af aan ook fanatiek bezig met voetbal. Opgeven is er niet bij en het kan altijd beter. Elke situatie ziet ze om van te leren om het de volgende keer beter te doen. Deze mentaliteit komt niet alleen op het voetbalveld van pas, maar neemt ze ook mee in haar werk bij Probos.