Skip to main content

Workshop (buiten)sport, gastvrijheid en natuur in Zuid-Holland

10 november 2015

Stichting Probos heeft in opdracht van de provincie Zuid-Holland een onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden om de economie van buitenplaatsen en landgoederen te verbeteren. Hieruit blijkt onder andere dat er weinig samengewerkt wordt tussen organisaties en bedrijven uit de natuur-, gastvrijheids-, en buitensportsector. Er wordt veel in de natuur gerecreëerd en gesport en belangen van de sectoren liggen vaak dicht bij elkaar.

Door samenwerking kunnen de drie sectoren van elkaar profiteren, maar waar liggen precies de aangrijpingspunten voor samenwerking? Om dit te verkennen willen de provincie Zuid-Holland en Stichting Probos graag partijen uit de buitensport-gastvrijheid-natuur samenbrengen. Tijdens de workshop willen we een eerste stap zetten naar samenwerking door creatieve diensten en producten te bedenken en ontwikkelen en verbinding op gang te brengen. Met inbreng vanuit ieders eigen kracht.

Datum maandag 25 januari 2016
Locatie Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag (Landschapszaal)
Doelgroep Eigenaren en vrijwilligers van (buiten)sportorganisaties en –verenigingen
Ondernemers in de gastvrijheidssector en eigenaren
Beheerders van buitenplaatsen en landgoederen
Programma  
19.15 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Introductie Workshop door Nadja van den Heuvel – Provincie Zuid-Holland
19.40 uur Introductie door vertegenwoordigers van de drie sectoren:
Diederik Diepenhorst – Hollands Particulier Grondbezit
Gerd-Jan Korte – Recron Zuid-Holland
Kees Zwemer – Sportservice Zuid-Holland
20.10 uur Brainstorm in groepen over creatieve diensten en producten, indeling zal op basis van geografische ligging zijn.
22.00 uur Einde workshop

Praktische info Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden vóór 18 januari door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch aanmelden kan ook via 0317-466557.


Mede mogelijk gemaakt door:
logo PZH