downloaden

In 2012 en 2013 is het meetwerk voor de 6de Nederlandse bosinventarisatie (6de NBI) uitgevoerd. Eind 2013 en begin 2014 zijn de gegevens door Alterra, Silve en Probos geanalyseerd en in een database verwerkt. Deze database bevat naast de gegevens uit de 6de NBI ook de gegevens uit het Meetnet Functievervulling bos (MFV bos) (officieus de 6de Nederlandse bosinventarisatie), zodat het mogelijk is ontwikkelingen in de tijd vast te stellen.

De database biedt gebruikers de mogelijkheid zelf analyses op de gegevens uit te voeren. Daarnaast zijn de tabellen die zijn opgenomen in het rapport met de resultaten van de 6de NBI te reproduceren (Schelhaas et al., nieuwe versie januari 2015).
De database (MSAccess) is te downloaden (Zip-file van 7,5 Mb). In deze Zip-file bevindt zich ook een beknopte beschrijving van de database (bijlage 5 van het rapport) en het metadata bestand.

rapport:
bestand:
artikel:

 

Indien u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Jan Oldenburger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NBI MFV logos

Tags

label